Hogy vezesd be a BARF étrendet?

Hogy vezesd be a BARF étrendet kiskedvencednek?

Ha barfozni kezdek, mire figyeljek az étrendváltásnál, az első napokban? 

Most egy csokorba szedtük a bevezetéshez szükséges alapokat. Bízom benne, hogy jól  jön egy kis segítség a gyors eligazodáshoz!


 

2021.02.07 10:48
MI AZ A B.A.R.F.?

Elsősorban leszögeznénk, hogy nem szeretnénk idegen tollakkal ékeskedni. Az itt leírt rövid útmutató egy summázása annak, amit a ezen szakma képviselői az évek során kifejlesztettek, hogy neked, nekem és minden tudatos gazdinak ma olyan egyszerű legyen természetesen és egészségesen etetni kedvenceit, amennyire csak lehet. A szakmának ma már több elismert magyar képviselője is van, de fórumokon, Facebook csoportokban is találkozhattál már a BARF kifejezéssel. Mára itthon is több tízezer gazdi tette le a voksát a nyers etetés mellet, az ő tapasztalatik is elengedhetetlenek voltak ahhoz, hogy Magyarországon kialakuljon egy ilyen felelős és tudatos állattartás. Ezért is arra bíztatunk mindenkit, hogy amennyiben szeretné beleásni magát a témába, olvasson utána, vegye fel a kapcsolatot régebben nyersen etető gazdikkal, ne elégedjen meg a minimummal.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.