FARM FRESH konzervek

A FARM FRESH konzervek elkészítésekor   az egészséges kutyatáplálkozás területén szerzett sokéves tudásunkat alapoztuk meg. Tudjuk, hogy négylábú kedvenceink egészségét, vitalitását és hosszú élettartamát csak a kiváló minőségű ételek összetétele biztosítja. Az az idő, amikor az emberek a kutyát ugyanolyan táplálkozási szükségletű vadállatnak tekintették, már rég elmúlt. A kutya hosszú háziasításon ment keresztül, ami befolyásolta táplálkozási igényeit.

Éppen ezért a receptek elkészítésekor nagy hangsúlyt fektetünk az optimális táplálkozásra. Egyesíti a jól emészthető fehérjéket, növényi szénhidrátokat, válogatott zsírforrásokat, ásványi anyagokat és vitaminokat. Itt nem talál szóját, aromákat, színezékeket és az elsődleges termelésből származó hulladékot. A legjobb minőségű alapanyagoknak köszönhetően a legjobb ételek jönnek létre,  ez az alapelv, amelyből indulunk ki.

Minden gondosan kiválasztott alapanyag megfelel a céljának. A bizonyíték egy egészséges kutya, amely nem szenved viszkető bőrtől, kiütésektől vagy energia- és vitalitásvesztéstől.

NINCSENEK VEGYI ANYAGOK, SZÍNEK, ÍZEK, GMO-K ÉS TÖBBIEK

NEM HASZNÁLUNK! 

Minden takarmányunk természetesen tartósított A- és C-vitaminnal. A takarmányainkban nem talál semmilyen ízesítőt, sót vagy szóját. Ez nem lenne összhangban a minőségi garanciánkkal. 

Minden konzervünk Németországban készül.