TOPSTEIN FISH CRUNCHIES

EGYEDI TECHNOLÓGIA, KIVÉTELES TERMÉK

90%-OS EMÉSZTHETŐSÉG!

A TOPSTEIN CRUNCHIES más előállítási módszerrel készül. 

Az extrudált kukorica- és rizsgolyóra szobahőmérsékleten állati lisztet és állati zsírt viszünk fel. 

Ez biztosítja a magas metabolikus energiát és a magas emészthetőséget (90%).

 A száraztáp nem tartalmaz növényi olajokat, és tiszteli a kutyát, mint húsevőt. 

Főleg azért minimalizálja a gyomorcsavarodás kockázatát, mert nem dagad tovább az emésztőrendszerben.

NYERSANYAGAINK:

A kukorica, a takarmány alapanyaga, nagyon értékes, keményítőben és szénhidrátban gazdag alapanyag. B-vitamin komplexet és "A" vitamint tartalmaz. Ásványi anyagokban (nátrium, kálium, kalcium, foszfor és magnézium) magas, tartalma pedig rendkívül alacsony.

Magas fehérjetartalmú és minimális zsírtartalmú húsliszt. Nem tartalmaz melléktermékeket, például bőrt, csontokat, beleket stb. A húst a lisztben használják fel a termék jobb összekeverésére.

A sertészsír puha és ízes. Legfontosabb tulajdonságai a MAGAS ÍZ ÉS ENERGIA. A kutyaeledelben nagyon fontos az íz, ez a kulcs, amellyel négylábú barátunk az ételét választja. A sport- és vadászkutyák számára rendkívül fontos a jó emészthetőség, hiszen nagy mennyiségű energia beviteléről van szó: a takarmány eléri a 4850 kcal/kg-ot.

A vitaminok létfontosságúak a kutyák számára. Energetikai funkciót töltenek be és antioxidánsként is szolgálnak, ami fontos szerepet játszik az egyén növekedésében, a csontok és a fogak egészségében. Nagyon szükséges az idegrendszer és az immunrendszer megfelelő működéséhez.