Analitikai összetevők:
Nyersfehérje 11,7%, Nyers zsír 13,1%, Nyersrost 0,7%,
Nyers hamu 4,7%, Kalcium 1,5%, Foszfor 0,8%, Nedvességtartalom 69,5%.
Energiatartalom:
165 kCal/ 100 gramm
Fagyasztás utáni természetes vitamintartalom:
- A-vitamin: 3901 NE/kg,
- D3-vitamin: 813 NE/kg,
- B1-vitamin: 2,0 mg/kg
- B2-vitamin: 2,6 mg/kg,
- B3-vitamin: 83 mg/kg,
- B5-vitamin: <10 mg/kg,
- B6-vitamin: 3,3 mg/kg,
- B11-vitamin: 2900 µg/kg,
- B12-vitamin: 49,4 µg/kg.
Adagolás: naponta 20-30 gramm testtömegkilogrammonként. A változatos étrend érdekében kombináld a különböző menüket.
Fagyasztva tárolandó. Olvadás után tálalható. Hűtőben felengedve 2-3 napig tárolható. Állateledel, emberi fogyasztásra nem alkalmas!