Összetevők
Hús- és húsipari melléktermékek (72% borjú), 2% alma, ásványi anyagok, olajok és zsírok (napraforgó olaj).
Etetési útmutató:
Testtömeg (kg) Napi adag (g)
1-5 300-400
6-10 500-600
11-20 800-1000
>26 1000-1200
Analitika:
Tápanyag adalékok / Táplálkozás-fiziológiai adalékanyagok/kg:
- Nedvesség 80%
- Nyersfehérje 9%
- Nyerszsír 7,5%
- Nyershamu 2,5%
- Nyersrost 0,2%
Nyomelemek:
- Cink 15,62 mg
- Vas 6,5 mg
- Réz 1,64 mg
- Jód 0,37 mg
- Mangán 1,12 mg
- Szelén 0,08 mg
Vitaminok:
- A vitamin 2670 NE
- D3 vitamin 290,5 NE
Technológiai adalékanyagok:
- E499 1062,50mg