Farm Fresh Sertés és burgonya szuperprémium kutyatáp 15kg

Komplett szuperprémium étel minden fajta felnőtt kutyának.

A Sertés & burgonya szuperprémium eledel teljes értékű táplálékot jelent minden felnőtt kutya számára, valamint stresszhelyzetben lévő aktív kutyák számára. A granulátum megfelelő választás a nagytestű, növekvő kölyökkutyák, valamint az ételintoleranciában vagy allergiában szenvedő kutyák számára. Ízletes sertéshúst tartalmaz.

Figyelembe veszi a kutya szükségleteit az optimális tápanyagellátás biztosítása érdekében. Tartalmazza az összes fontos vitamint és ásványi anyagot, amelyek az egészséges fejlődéshez, az erős immunrendszer fenntartásához és a megfelelő emésztéshez szükségesek.

Kizárólag természetes, friss és gondosan válogatott alapanyagokat tartalmaz. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízfokozót, tartósítószert vagy adalékanyagot, ezáltal jelentősen csökkenti az allergiás reakciók és emésztési problémák kialakulásának kockázatát.

Javítja az emésztést és alacsony százalékban tartalmaz zsírt. Hipoallergén.

A táp nem tartalmaz gabonaféléket. 

Megfelelő alternatíva ivartalanított kutyák számára.

VÁKUUMBEVONÁSI MÓDSZERREL GYÁRTVA!

A "vákuumbevonat" rendszerrel történő előállítás, azaz a vákuumban történő gyártás garantálja az összes nyersanyag és zsír egyenletes eloszlását a granulátum teljes tartalmában. Ennek a módszernek köszönhetően a granulátum természetesen friss, illatos és ízletes marad.

Kiszerelés
15 kg
28 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről