Farm Fresh SPORT (csirke és rizs) szuperprémium kutyatáp 15kg

Teljes értékű szuperprémium eledel minden fajtájú felnőtt aktív és stresszes kutyáknak.

Szuperprémium eledel Csirke és rizs változatban, amely ideális választás minden fajtájú felnőtt kutya számára. Minőségi alapanyag tartalmának köszönhetően növeli a kutya fizikai teljesítőképességét, kedvence boldogabbá, egészségesebbé, aktívabbá válik.

Figyelembe veszi a kutya szükségleteit az optimális tápanyagellátás biztosítása érdekében. Tartalmazza az összes fontos vitamint és ásványi anyagot, amelyek az egészséges fejlődéshez, az erős immunrendszer fenntartásához és a megfelelő emésztéshez szükségesek.

Kizárólag természetes, friss és gondosan válogatott alapanyagokat tartalmaz. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízfokozót, tartósítószert vagy adalékanyagot. Ezáltal jelentősen csökkenti az allergiás reakciók és emésztési problémák kialakulásának kockázatát.

Megfelelő alternatíva ivartalanított kutyák számára.

VÁKUUMBEVONÁSI MÓDSZERREL GYÁRTVA!

A "vákuumbevonat" rendszerrel történő előállítás, azaz a vákuumban történő gyártás garantálja az összes nyersanyag és zsír egyenletes eloszlását a granulátum teljes tartalmában. Ennek a módszernek köszönhetően a granulátum természetesen friss, illatos és ízletes marad.

Kiszerelés
15 kg
18 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről