Farm Fresh Rénszarvas és burgonya szuperprémium kutyatáp 2kg

Teljes értékű szuperprémium eledel minden fajtájú felnőtt kutyák számára.

 

A Rénszarvas & Burgonya szuperprémium eledel teljes értékű táp minden felnőtt kutya számára, de a nagy és óriás fajtájú kölykök számára is. 

Figyelembe veszi a kutya szükségleteit az optimális tápanyagellátás biztosítása érdekében. Tartalmazza az összes fontos vitamint és ásványi anyagot, amelyek az egészséges fejlődéshez, az erős immunrendszer fenntartásához és a megfelelő emésztéshez szükségesek.

 

A granulátum pozitív hatással van az agy fejlődésére, csökkenti a szívbetegségek kockázatát és javítja a kutya szőrzetének minőségét. Érzékeny emésztésű kutyák számára is kiváló választás. 


Kizárólag természetes, friss és gondosan válogatott alapanyagokat tartalmaz. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízfokozót, tartósítószert vagy adalékanyagot, ezáltal jelentősen csökkenti az allergiás reakciók és emésztési problémák kialakulásának kockázatát.

A táp nem tartalmaz gabonaféléket. 

Megfelelő alternatíva ivartalanított kutyák számára.

VÁKUUMBEVONÁSI MÓDSZERREL GYÁRTVA!

A "vákuumbevonat" rendszerrel történő előállítás, azaz a vákuumban történő gyártás garantálja az összes nyersanyag és zsír egyenletes eloszlását a granulátum teljes tartalmában. Ennek a módszernek köszönhetően a granulátum természetesen friss, illatos és ízletes marad.

Kiszerelés
2kg
4 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről