Farm Fresh Puppy (sertés) szuperprémium kutyatáp 2kg

Teljes értékű szuperprémium eledel minden fajtájú kölyökkutyának.

 

A szuperprémium sertéseledel teljes értékű táp minden fajtájú kölyökkutyának. Figyelembe veszi a kutya szükségleteit az optimális tápanyagellátás biztosítása érdekében. Tartalmazza az összes fontos vitamint és ásványi anyagot, amelyek az egészséges fejlődéshez, az erős immunrendszer fenntartásához és a megfelelő emésztéshez szükségesek.

Összetétele révén csökkenti a szívbetegségek kockázatát, erősíti a kutya immunrendszerét, és egészségesen és fényesen tartja a szőrzetet. Kiváló választás az érzékeny emésztésű, ételintoleranciában vagy allergiában szenvedő kutyák számára.


Kizárólag természetes, friss és gondosan válogatott alapanyagokat tartalmaz. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízfokozót, tartósítószert vagy adalékanyagot, ezáltal jelentősen csökkenti az allergiás reakciók és emésztési problémák kialakulásának kockázatát.

A táp nem tartalmaz gabonaféléket. 

Megfelelő alternatíva ivartalanított kutyák számára.

VÁKUUMBEVONÁSI MÓDSZERREL GYÁRTVA!

A "vákuumbevonat" rendszerrel történő előállítás, azaz a vákuumban történő gyártás garantálja az összes nyersanyag és zsír egyenletes eloszlását a granulátum teljes tartalmában. Ennek a módszernek köszönhetően a granulátum természetesen friss, illatos és ízletes marad.

Kiszerelés
2kg
5 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről