Farm Fresh Bárány és Nyúl szuperprémium kutyatáp 15kg

Teljes értékű szuperprémium eledel nagytestű felnőtt kutyák számára.

A FARM FRESH Bárány és Nyúl teljes értékű szuperprémium kutyatáp egy kiváló minőségű, speciálisan összeállított eledel, amelyet kifejezetten a kutyák optimális egészségének és vitalitásának megőrzésére fejlesztettek ki. A táp különlegessége abban rejlik, hogy magas minőségű bárány- és nyúlhúsból készül, amelyek kiváló fehérjeforrásokat biztosítanak a kutya számára.

Figyelembe veszi a kutya szükségleteit az optimális tápanyagellátás biztosítása érdekében. Tartalmazza az összes fontos vitamint és ásványi anyagot, amelyek az egészséges fejlődéshez, az erős immunrendszer fenntartásához és a megfelelő emésztéshez szükségesek.

Kizárólag természetes, friss és gondosan válogatott alapanyagokat tartalmaz. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízfokozót, tartósítószert vagy adalékanyagot. Ezáltal jelentősen csökkenti az allergiás reakciók és emésztési problémák kialakulásának kockázatát.

Javítja az emésztést és alacsony százalékban tartalmaz zsírt. Hipoallergén.

A táp nem tartalmaz gabonaféléket. 

Megfelelő alternatíva ivartalanított kutyák számára.

VÁKUUMBEVONÁSI MÓDSZERREL GYÁRTVA!

A "vákuumbevonat" rendszerrel történő előállítás, azaz a vákuumban történő gyártás garantálja az összes nyersanyag és zsír egyenletes eloszlását a granulátum teljes tartalmában. Ennek a módszernek köszönhetően a granulátum természetesen friss, illatos és ízletes marad.

Kiszerelés
15 kg
29 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről