Farm Fresh Bárány és borsó szuperprémium kutyatáp 15kg

Teljes értékű szuperprémium eledel minden fajtájú felnőtt aktív és stresszes kutyák számára.

Gabonamentes bárány és borsó teljes értékű eledel felnőtt kutyáknak kicsitől a nagy fajtáig. 

 Ajánlott allergiában vagy ételintoleranciában szenvedő kutyusoknak is, de kiváló választás gyógyulófélben lévő, lábadozó kutyák számára is. Összetétele révén növeli kedvence vitalitását. A burgonya és a borsó kiváló szénhidrátforrás. Az L karnitin támogatja a zsírégetést és az anyagcsere működőképességét. Jelentősen hozzájárul a túlsúly csökkentéséhez. A lenmag értékes forrása az Omega-3 telítetlen zsírsavaknak.

Tartalmazza az összes fontos vitamint és ásványi anyagot, amelyek az egészséges fejlődéshez, az erős immunrendszer fenntartásához és a megfelelő emésztéshez szükségesek.

Kizárólag természetes, friss és gondosan válogatott alapanyagokat tartalmaz. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízfokozót, tartósítószert vagy adalékanyagot, ezáltal jelentősen csökkenti az allergiás reakciók és emésztési problémák kialakulásának kockázatát. 

VÁKUUMBEVONÁSI MÓDSZERREL GYÁRTVA!

A "vákuumbevonat" rendszerrel történő előállítás, azaz a vákuumban történő gyártás garantálja az összes nyersanyag és zsír egyenletes eloszlását a granulátum teljes tartalmában. Ennek a módszernek köszönhetően a granulátum természetesen friss, illatos és ízletes marad.

Kiszerelés
15 kg
21 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről