Marhahús lazaccal, zöldségek és gyümölcsök 500g

Raktárkészlet: NINCS
Marhahús lazaccal, zöldségek és gyümölcsök 500g
Marhahús lazaccal, zöldségek és gyümölcsök 500g
Marhahús lazaccal, zöldségek és gyümölcsök 500g
Marhahús lazaccal, zöldségek és gyümölcsök 500g

Marhahús lazaccal, zöldségek és gyümölcsök 500g

 (csonttartalom a termékben: 10%)

Ideális ajánlat azoknak, akik magas tápértékű húst keresnek. A keverékben a főszerepet a marhahús játssza, ami garantálja az állat izomtömegének fejlődését. Maga a fehérje is fontos ebben a húsban, mivel a háziállatok nagyon könnyen emészthetik. A marhahús sajátos összetétele nagyon pozitív hatással van a bőr és a csontok állapotára. A hús lazaccal lett dúsítva, amely omega-savakkal látja el az állat szervezetét, amely tökéletesen támogatja az immunitást. Ez a halfaj egyéb értékes alapanyagok, köztük a B-vitaminok forrása is.A lazac sajátos íze kiváló változata a marhahús ízének. A takarmány 10%-a szezonális gyümölcs és zöldség, amely további vitaminokat és ásványi anyagokat biztosít. Az így összeállított kompozíció teljesen kiegyensúlyozott étrendet biztosít az állatnak, fenntartva az egyensúlyt a kalóriadús hús és az egészséges zöldségek között. Ennek köszönhetően az állat gyorsan kielégíti legfontosabb szükségleteit, pótolva a felhasznált energia egyensúlyát.

Kiszerelés:
500 g
780 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A termék 60%-ban csontos marhahúsból, 30%-ban csontos lazacból, 10%-ban szezonális zöldségekből és gyümölcsökből áll.

Analitikai összetevők: fehérje 13% páratartalom: 66% nyersrost: 5,2% zsírtartalom: 24% kalcium: 10%

A legfontosabb jellemzők:  tartósítószerek nélkül vákuumcsomagolás egy év eltarthatósági idő

A kiszolgálás módjai: felenged és kész is mikrohullámú sütőben is ki lehet  olvasztani

Az adagolás módja:

kölykök 3 hónapos korig kb 8-10% testtömeg/nap (3 hónap után fokozatosan csökkentjük a táplálék mennyiségét a testtömeg 2-3%-ára/nap). fiatal / felnőtt kutya a testtömeg 2-3%-a / nap felnőtt sport / munkakutya 4-5% testtömeg / nap vagy több Kiegyensúlyozott táplálék javasolt adagja grammban fiatal és felnőtt kutyák számára, különböző aktivitási szinteken. Kutya súlya Alacsony aktivitás (2%) Magas aktivitás (3%) 10 kg 200 g élelmiszer + 2 ml olaj 300 g élelmiszer + 2 ml olaj 20 kg 400 g takarmány + 5 ml olaj 600 g takarmány + 5 ml olaj 30 kg 600 g takarmány + 9 ml olaj 900 g takarmány + 9 ml olaj

Javasoljuk az olajok (kb. 2-3 ml / 10 kg testtömeg) használatát a kutya étrendjének kiegészítéseként. * A fenti értékek tájékoztató jellegűek, a kutya aktivitási szintjétől és életkorától függően.

Javasolt adalékok: olajok 

tárolás: -18°C

Adatok
Hús fajtája
Marha
Gyártó
Aspol
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
thD1090728
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!