Kacsahús csonttal darálva 500g

Raktárkészlet: Rendelhető
Kacsahús csonttal darálva 500g

Kacsahús csonttal együtt darálva, 20-25 % csonttartalommal, barf étrendhez. A szárnyasok közül az egyik legnépszerűbb húsfajta, alacsonyabb zsírtartalmú, ideális túlsúlyra hajlamos, kímélő diétán lévő kutyáknak.

Kiszerelés:
500 g
1 050 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A szárnyasok közül az egyik legnépszerűbb húsfajta, alacsonyabb zsírtartalmú húsfatja, ezért ideális túlsúlyra hajlamos, vagy kímélő diétán lévő kutyáknak. 

Remekül színesítheted vele kedvenced barf menüjét.

A termék csontot tartalmaz, de finomra van darálva, ezért nyugodtan adható olyan kutyusoknak is, akik bármilyen okból nem rághatnak. 

Nézd meg az analitikai összetevőket, ahol részletesen elolvashatod, mennyi termék a fehérje és zsírtartalma. A zsírtartalom ismerete hasznos kedvenced étrendjének öszzeállításában.  

Összetevők: 100% kacsahús csonttal darálva (bőrös nyak, mell, szárnyak darálva)

Analitikai összetevők: nyersfehérje 18%, nyers olajok és zsírok 10%, nyershamu 9%, nyersrostok < 0,1%, nedvességtartalom 63%, 

BARF 1x1 tipp: Barf étrend esetén egy felnőtt kutya ajánlott napi eledel adagja összesen a kutya saját testsúlyának 2-4%-a. Felnött kutyáknál a napi adag a gyakorlatban legtöbbször 2-3% között van, nagytestű kutyáknál inkább 2%, kistestűeknél 3% körül van. Kivételes esetben, extrém igénybevétel esetén fordul elő, hogy ennél többre van szükség. 

Kiegészítő eledel kutyáknak. 
Felhasználás: Fagyasztva tárolandó. Humán fogyasztásra szánt élelmiszerektől elkülönítve olvasztandó, olvadás után tálalható.  Állateledel, csak állati fogyasztásra!  

Adatok
Hús fajtája
Kacsa
Gyártó
Farkaskonyha
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
thD1090066
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!